În cazul angajării în străinătate, este recomandat să deschizi un cont bancar în Regatul Unit, mai precis este obligatoriu, deoarece angajatorii plătesc salariile pe un cont bancar deschis numai in UK.

Deschiderea unui cont bancar, nu este deloc ușoară. Băncile verifica strict datele deținătorilor de cont (angajator, adresa, etc.), care durează mai mult (până la o lună). De obicei aceasta durează mai mult decât ar veni prima plată. Pentru aceasta problema, cea mai buna solutie este Monese.

Acesta este un sistem bancar online fără o sucursală. Cel mai mare avantaj al soluțiilor bancare digitale este faptul ca se poate deschide un cont instant, doar cu buletinul(fara alte documente). În loc de administrare personală, agenții online sunt la dispoziția noastră, răspunzând direct la întrebări prin e-mail.

Ne putem gestiona finanțele prin aplicația mobil Monese iar dupa inregistrare, imediat putem face si transferuri de bani. Cardul bancar Monese aparținând contului va ajunge prin poștă în termen de o săptămână, prin care putem plati sau retrage din bancomate.

Marele dezavantaj al lui Monese până în prezent a fost lipsa de transferuri internaționale, astfel încât nu puteam transfera bani din străinătate. Acest lucru a fost rezolvat de la 1 ianuarie 2017, asadar de atunci se poate face transferuri internationale(incluzand si Romania)

Show CommentsClose Comments

Leave a comment